رستورانی در دهلی نو غذایی به مشتریان خود ارائه می دهد که با آتش شعله ور خورده میشود.
غذایی با چاشنی آتش /تصاویر
عبارات مهم : چاشنی
به گزارش گروه تحریریه سایت، رستورانی در دهلی نو وجود دارد که غذاهای آتشین به خورد مشتریان می دهد. صاحب این رستوران خانوادگی جوانی ۳۱ ساله است که توانسته با میان وعده های سنتی خود به نام «پان” مشتریان زیادی جلب کند. این میان وعده، از برگ فوفل، دانه های آرکا و اغلب تنباکو پر شده است و بعد از جویده شدن بیرون ریخته یا بلعیده می شود.
پرادومن با روشن کردن آتش روی میان وعده «پان» مشتریان را وادار می کند آن را در دهانشان قرار دهند و با این تکنیک صد ها مشتری شجاع را به سوی خود جذب کرده است.
پرادومن اعتقاد است این میان وعده فواید دارویی برا ی درمان بیماری هایی چون سرماخوردگی، آنفلونزا و گلودرد دارد و هیچ عوارض جانبی ندارد و به کسی آسیب نمی زند.
پرادومن کار خود را با ارائه یک “پان” در روز شروع کرده و در حال حاضر به 100 مورد زیاد کردن یافته است.
تصاویر ، غذایی با چاشنی آتش
رستورانی در دهلی نو غذایی به مشتریان خود ارائه می دهد که با آتش شعله ور خورده میشود.
تصاویر ، غذایی با چاشنی آتش
واژه های کلیدی: چاشنی | دارویی | بیماری | اخبار فرهنگی و هنری
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...